Kishegy Trail – terepfutás

  • by

2019 őszén szintén hagyományteremtő szándékkal hívtuk életre a Kishegy Ttail terepfutó versenyt. Számunkra is újdonság volt ez az esemény, hiszen az utcai és a strandi futásokat követően ez volt a Fuss Neki Team első terepversenye.
A nyár végi Beach Run-t követő időszakban napokat töltöttünk Kishegyen, hogy megtaláljuk a legszebb és egyben kihívást jelentő útvonalat számotokra. A résztvevők biztonságát szem előtt tartva 7 – 14, és félmaratoni távokat jelöltünk ki a festői szépségű, csodálatos balatoni panorámával rendelkező útvonalon.
Már a verseny előtti hétvégén rendre kiszalagozzuk az útvonalat és egészen különleges érzés találkozni Veletek, futókkal, akik már a verseny előtt eljöttök ismerkedni a pályával. A felfokozott érdeklődést a nevezés során is tapasztaljuk már, hiszen hetekkel a verseny előtt betelik a létszám!

Természetesen az idei évben is lesz folytatás, méghozzá egészen pontosan – mint minden évben – szeptember utolsó vasárnapján kerül megrendezésre a Kishegy Trail terepfutó verseny.